vineri, 18 ianuarie 2013

Despre Autodesk - Proiectarea AutoCAD

De peste 25 de ani, Autodesk  este un adevarat pionier in domeniul proiectarii asistate de calculator (CAD). Aplicatia lor de baza, AutoCAD, a devenit sinonim cu CAD si este un produs de referinta in magazinele de profil din intreaga lume. Ofera solutii de varf in industria proiectarii 3D in arhitectura, mecanica si constructii, media si entertainment.  
Astazi, Autodesk este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software de proiectare 2D si 3D destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Compania ofera utilizatorilor produselor sale posibilitatea de a face fata provocarilor din mediul economic global
Peste 10 milioane de arhitecti, ingineri, designeri si artisti graficieni utilizeaza produsele Autodesk in cele mai diverse domenii. 




Arhitectura, inginerie si constructii
Tehnologia de modelare informationala a constructiei (BIM) permite arhitectilor, inginerilor si constructorilor sa exploreze caracteristicile cheie ale unui proiect digital, cum ar fi costul, planul si impactul asupra mediului, inainte ca produsul sa fie construit.

Automotive & transporturi
Producatorii si furnizorii de automobile utilizeaza tehnologia Autodesk Digital Prototyping pentru proiectarea, modelarea si testarea produselor inainte de a le construi.

Mecanica 
De la proiectarea de utilaje industriale la produse de larg consum, tehnologia Autodesk Digital Prototyping ajuta producatorii sa reduca timpul necesar lansarilor de produse pe piata si optimizeaza colaborare dintre echipele responsabile de aprovizionare la nivel mondial prin conectarea tuturor fazelor procesului de dezvoltare a produsului.

Utilitati si telecomunicatii  
Furnizorii de utilitati si telecomunicatii folosesc solutiile Autodesk specializate pentru infrastructură si instrumentele de modelare pentru a gestiona mai usor solicitarile clientilor si pentru a raspunde rapid urgentelor, aplicatiile furnizand eficient informatii pentru raportare si analiza deciziilor.

Autoritati guvernamentale 
Produsele si solutiile Autodesk permit autoritatilor statului sa indeplineasca obiective esentiale, cum ar fi inlocuirea sau reconstruirea unei infrastructuri vechi, chiar si in conditiile in care se confrunta cu micsorari ale bugetelor si modificarea reglementărilor.

Media si Entertainment
Fie ca este vorba de filme, jocuri video sau de televiziune, solutiile Autodesk oferă specialistilor in arta grafica digitala şi animatorilor tehnologii de redefinire si creare de continut digital.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu